Takaisin

18.01.2019 | Pirkanmaan elokuvakeskus

Wheels of Freedom erikoisnäytökset to 31.1.

Whhels of Freedom - elokuvasta erikoisnäytökset Helsingissä, Oulussa ja Tampereella samaan aikaan 31.1. klo 17.00. Kuvailutulkkaus MovieReadingin kautta ja suomitekstitys heikkokuuloisille.

WHEELS OF FREEDOM ERIKOISNÄYTÖKSET 31.1.

 

Wheels of Freedom -elokuva tekee paluun elokuvateattereihin Tampereella, Oulussa ja Helsingissä - erikoisnäytökset näissä kaupungeissa to 31.1. klo 17.00

 

Wheels of Freedom on erilainen roadmovie, jossa liikkeelle lähdetään 9 km tunnissa kulkevalla sähköpyörätuolilla. Se on elokuva unelmien tavoittelusta, siitä vaikeasta polusta joka unelmien takana usein jää onnistumistarinoiden varjoon. Elokuva kertoo oululaisen Ville Jaarannon unelmasta ajaa sähköpyörätuolillaan Oulusta Lissaboniin.

Koe elokuvanäytös kuvailutulkkauksen avulla

 

Lataa omaan älylaitteeseesi MOVIEREADING-sovellus, jonka avulla saat laadukkaan kuvailutulkkauksen elokuvasta teatterissa suoraan omiin kuulokkeihisi. Lataa MOVIEREADING sovelluskaupasta älylaitteelle etukäteen ja ota se käyttöön.


Elokuvan oma ääniraita kuuluu näytöksessä eli elokuvan voi katsoa myös tavallisena näytöksenä ilman kuvailutulkkausta. Elokuvassa on myös suomenkielinen tekstitys kuulovammaisille ja heikkokuuloisille.

 

Kuvailutulkkaus on visuaalisuuden sanallistamista, jonka ansiosta näkövammainen pääsee yhdenvertaisena osalliseksi visuaalisesta kulttuurista ja tiedosta. Kuvailutulkkauksen kokeileminen voi olla myös heikkonäköisille ja näkeville hyödyllinen, näkökulmaa antava kokemus. Lisätietoa aiheesta: http://www.kulttuuripalvelu.fi/kuvailutulkkaus

 

Wheels of Freedom - elokuvan näytökset samaan aikaan Tampereeella Arthouse Cinema Niagarassa, Oulussa Elokuvateatteri Starissa ja Helsingissä Kino Sherylissä torstaina 31.1. klo 17.00 - liput 2 €.

 

Elokuvan traileri: https://vimeo.com/ 250225129/b59507e3ac

FB: https://www.facebook.com/ wheelsoffreedommovie/

 

www.kinosheryl.fi

http://www.elokuvateatteristar.fi/

www.arthousecinemaniagara.fi

 

Elokuvan on tuottanut Pohjola-filmi ja sen levityksestä vastaa Pirkanmaan elokuvakeskus.

------

 

Lisätiedot ja terveisin:

Juha Elomäki juha.elomaki@elokuvakeskus.fi   050 412 4137
Paula Pitkänen paula.pitkanen@elokuvakeskus.fi 040 750 8844

Salla Lehtikangas pek@elokuvakeskus.fi  03 223 41912